Л. Б. Хавкіна - фундатор харківської школи бібліотечного фондознавства - Кушнаренко, Наталя Миколаївна (ХДАК, 2020)
Тезово розглянуто фондознавчу спадщину визначного бібліотекознавця та фондознавця, ініціатора першого в Російській імперії проєкту запровадження вищої спеціалізованої бібліотечної освіти — Любові Борисівни Хавкіної.
Keywords: бібліотекознавство; бібліотечні фонди; library science; library funds; Хавкіна Любов Борисівна