Фактори, що впливають на ефективність тренувального процесу в спортивному бальному танці - Федорченко, Денис Ігорович (ХДАК, 2021)
Нині спортивний бальний танець дуже популярний на теренах української держави. Демонстрація високої техніки є однією з найважливіших вимог кожного змагання, тому велика увага має приділятися ефективності тренувального процесу, що поєднує всі складові підготовки спортсменів: технічність, ритмічність, динаміку, стиль, унікальність хореографічного тексту, емоційність.
Keywords: хореографія; бальні танці спортивні; choreography; ballroom dancing