Методи аналізу та інтерпретації текстів - (:unkn) unknown (ХДАК, 2020)
Навчальний курс «Методи аналізу та інтерпретації текстів» спрямований до підготовки фахівців, спроможних до аналітичної діяльності в культурологічному опануванні багатоманітних текстів культури.
силабус, освітньо-проф. програма "Фундамент. та прикладна культурологія", освітній рівень перший (бакалавр.), галузь знань 03 "Гуманітар. науки", спец. 034 "Культурологія"
Keywords: культурологія, culturology; культура, culture