Давидова Ірина Олександрівна - (:unkn) unknown (ХДАК, 2022)
У біобібліографічному покажчику висвітлено життєвий шлях та науковий доробок доктора наук із соціальних комунікацій, професора, завідувачки кафедри інформаційної, бібліотечної та архівної справи Харківської державної академії культури, лідера наукової школи соціальних комунікацій і документно-інформаційних систем ХДАК Ірини Олександрівни Давидової. Видання призначене дослідникам у галузі соціальних комунікацій, документознавства, бібліотекознавства, бібліографознавства, історії та сучасного розвитку бібліотечно-інформаційної освіти.
(до 60-річчя від дня народж.) : біобібліогр. покажч.
Keywords: біобібліографічні покажчики, biobiblography index