Майстер-клас "My body jazz", тілесний образ-Я як компонент саморозвитку особистості в методі танцювально-рухової терапії - Радько, Ольга Василівна (My University, 2019)
Танець за своєю природою є потужним інструментом в роботі з тілесною напругою та глибинними переживаннями. Створюючи власні рухи, прислухаючись до імпульсів, що йдуть з глибини, ми дозволяємо нашому тілу «оживати», а емоціям «вивільнятися». Таким чином, танцювально-рухова терапія – це безпечний творчий простір для дослідження себе, відносин з іншими, зі світом, і в той же час це серйозна глибинна робота над саморозвитком особистості.
Keywords: психотерапія засобами хореографії, psychotherapy by means of choreography