Українські «Пори року» у творчості Т. Кравцова (цикл «Хорові акварелі») - Яцюк, О. (ХДАК, 2023)
Українська музична культура славиться своїми композиторами і репрезентована різними іменами. Серед представників харківської композиторської школи, які активно працюють у своїй творчості над хоровими творами, особливого значення набуває творчість Тараса Сергійовича Кравцова. Цей український музикознавець у своїх наукових працях приділяв увагу інтонаційним зв’язкам і їх пошукам у народно- пісенних джерелах, а також їх синтезу із композиторською мовою та сучасними техніками для розкриття виражальних можливостей хору
Keywords: хорові твори українські, choral works of Ukrainian