Просування закладів вищої освіти за допомогою соціальних мереж - Гарькавенко, М. (ХДАК, 2023)
Українські виші відповідно до сучасних тенденцій вже не перший рік ведуть комунікацію через різні соціальні мережі. Але в багатьох з них спостерігаються певні проблеми в оформлені, веденні та просуванні, що в свою чергу не дає бажаного результату та не відповідає очікуванням. Ті ж заклади освіти, що змогли сформувати власний бренд та вивести його у формат соціальних мереж користуються великим попитом та мають певний авторитет серед абітурієнтів та студентів. Тож зараз важливо провести аналіз проблеми та розглянути шляхи, при яких просування вишів буде найбільш успішним та зручним. Об’єктом дослідження є просування в соціокультурній діяльності. Предметом дослідження є особливості просування закладів вищої освіти за допомогою соціальних мережах. Метою дослідження є аналіз напрямків просування закладів вищої освіти у соціальних мережах та створення стратегії для просування кафедри менеджменту культури та соціальних технологій.
кваліфікац. робота на здобуття першого (бакалавр.) ступеня вищої освіти, спец. 028 "Менеджмент соціокультурної діяльності", ОПП "Менеджмент культури та соціальний маркетинг"
Keywords: просування в соціальних мережах; promotion in social networks; заклади вищої освіти України; higher education institution