Артпроєкти у сучасному соціокультурному просторі України - Горбатовська, М. (ХДАК, 2024)
Актуальність дослідження полягає в тому, що артпроєкти на сучасному етапі розвитку є відносно новою галуззю сценічного мистецтва, що обумовлює нестачу теоретичного обґрунтування даного напряму. Недосконалість теоретичного підґрунтя компенсується широким практичним застосуванням цього напрямку в мистецьких практиках. Саме сукупність усіх перерахованих факторів зумовило вибір теми – «Артпроєкт у сучасному соціокультурному просторі Україні». У нашій роботі буде класифіковано дане поняття як напрямок в сценічному мистецтві та проаналізовано особливості створення та реалізації артпроєктів останніх років під впливом соціально-політичних чинників.
кваліфікац. робота на здобуття освітнього ступеня "магістр", спец. 026 "Сценічне мистецтво"
Keywords: артпроєкти; режисура шоу та артпроєктів