Відродження фахової збірки на новій інформаційній основі - Шейко, Василь Миколайович; Кушнаренко, Наталя Миколаївна (ХДАК, 1999)
Висвітлено історію становлення та розвитку республіканського міжвідомчого науково-методичного збірника "Бібліотекознавство і бібліографія", принципові засади наукової збірки "Бібліотекознавство. Документознавство. Інформатика". Мета наукової збірки - висвітлення загального й особливого в теорії та практиці документно-комунікаційної сфери України та інших країн світу в умовах переходу від традиційних до нових інформаційних технологій.
Keywords: збірники наукових праць ХДАК; "Вісник Харківської державної академії культури"; бібліотекознавство