Історія телебачення - Черкасова, Наталія Олександрівна (ХДАК, 2026)
Програма навчальної дисципліни «Історія телебачення» складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки бакалаврів за спеціальністю 021 «Аудіовізуальне мистецтво». Передбачено аналіз основних етапів розвитку телебачення, його різновидів, особливостей виробництва, розповсюдження і споживання на сучасному етапі. Мета курсу – розкрити специфіку телевізійного мовлення, його контенту, трансформаційних процесів в сучасних реаліях.
програма та навч.-метод. матеріали для здобувачів першого (бакалавр.) рівня вищої освіти, спец. 021 «Аудіовізуальне мистецтво та виробництво», галузь знань 02 «Культура та мистецтво», освітньо-професійна програма «Кінотелережисура»
Keywords: телебачення історія