Психологія особистості - (:unkn) unknown (ХДАК, 2020)
Засоби діагностики з дисципліни "Психологія особистості".
засоби діагностики з дисципліни, перший (бакалавр.) рівень вищ. освіти, галузь знань 05 "Соц. та поведінкові науки", спец. 053 "Психологія", освітня програма "Психологія", кваліфікація бакалавр з психології, ф-т соц. комунікацій
Keywords: психологія, psychology; психологія особистості, personality psychology