Особливості пітчингу соціальних проєктів - Літинська, Юлія Вікторівна (ХДАК, 2025)
У сучасному світі творчі соціальні проєкти відіграють важливу роль у розвитку суспільства, сприяючи вирішенню екологічних, освітніх, медичних, культурних та соціально-економічних проблем. Проте успішна реалізація таких проєктів часто залежить від здатності їх ініціаторів ефективно представляти свої ідеї перед потенційними донорами, грантодавцями та партнерами. Саме тому пітчинг соціальних проєктів є необхідним інструментом залучення фінансування та підтримки.