Основи психотерапії - (:unkn) unknown (ХДАК, 2020)
Конспект лекцій з навчальної дисципліни "Основи психотерапії".
конспект лекцій з навч. дисципліни, перший (бакалавр.) рівень вищ. освіти, галузь знань 05 "Соц. та поведінкові науки", спец. 053 "Психологія", освітня програма "Психологія", кваліфікація бакалавр з психології
Keywords: психологія, psychology; психотерапія, psychotherapy