Феномен режисури Роберта Уілсона: інноваційність сценічних форм - Колоденко, Д. А. (My University, 2020)
Мета магістерської роботи - дослідити феномен творчої індивідуальності Роберта Уілсона в контексті інноваційності сценічних форм. Об'єкт дослідження - творчі пошуки Роберта Уілсона в контексті твердження інноваційних сценічних форм на межі 20-21 століть. Предмет дослідження - феномен режисури Роберта Уілсона крізь призму відбиття режисерського методу й стилю. Вдосконалено обгрунтування еволюції мистецтва театру сьогодення в контексті ідеї постдрами.
кваліфікац. робота на здобуття освіт. ступеня "Магістр"
Keywords: режисура, stage direction; Уілсон Роберт, Robert Wilson; режисерський стиль, directorial style