Корпоративна культура та етика професійної діяльності - (:unkn) unknown (ХДАК, 2023)
«Корпоративна культура та етика професійної діяльності» — навчальна дисципліна, яка в контексті сучасних вимог до діяльності менеджера-керівника будь-яких рівнів, по-силює теоретичну і практичну професійну підготовку магістрів спеціальності «Менедж-мент СКД». Мета курсу — формування у майбутніх фахівців сучасного управлінського мислення та удосконалення загальноприйнятих і специфічних правил етикету у ділових відносинах, формування необхідних навичок в галузі ділового етикету.
прогр. та навч.-метод. матеріали до курсу для здобувачів другого (магістер.) рівня вищої освіти, спец. 028 «Менеджмент соціально-культурної сфери»
Keywords: корпоративна культура, corporate culture; професійна етика, professional ethics