Мистецтво балетмейстера - (:unkn) unknown (ХДАК, 2019)
Засвоєння навчальної дисципліни «Мистецтво балетмейстера» базується на сформованості навиків розуміння та оцінювання актуальних проблем мистецько-культурних процесів, здатності створювати танцювальні номери та хореографічні композиції різні за змістом та формою, а також виконувати різні творчі замовлення з хореографічного мистецтва.
програма та навч.-метод. матеріали з дисципліни, галузь знань 02 "Культура і мистецтво", спец. 024 "Хореогр.", освітня програма "Нар. хореогр.", ступінь "Бакалавр"
Keywords: мистецтво балетмейстера, ballet master's art