Фешн-індустрія. Харків. Початок - Жукова, Я. О. (ХДАК, 2018)
Від часів заснування до наших днів Харків має не тільки потребу, а й традицію впливати на модні тенденції. Географічне розташування на перехресті торговельних шляхів, перетин західноукраїнської і східноукраїнської культур, потреби та спосіб життя жителів великого міста становлять історичні запоруки поступового становлення провідної фешн- індустрії Сходу України.
Keywords: мода, fashion