Майстерність актора - (:unkn) unknown (ХДАК, 2024)
Навчальна програма «Майстерність актора» призначена для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня (3 курс) зі спеціальності 026 «Сценічне мистецтво» освітньої програми «Акторське мистецтво драматичного театру і кіно». Головною метою навчальної програми є допомога здобувачам в оволодінні основними елементами майстерності актора у створенні художнього образу, надати базові знання в роботі актора в українській та західній класичній драматургії.
навч. програма для 3 курсу ступеня «бакалавр» спец. 026 Сценічне мистецтво», освітня програма «Акторське мистецтво драматичного театру і кіно»
Keywords: акторська майстерність; acting skills