Вісник Харківської державної академії культури. Вип. 1 - (:unkn) unknown (ХДАК, 1999)
Науковий збірник є логічним продовженням республіканського міжвідомчого науково-методичного збірника "Бібліотекознавство і бібліографія", що видавався з 1964 по 1992 рр. на базі Харківської державної академії культури. У збірнику наукових праць розглядаються методологічні, теоретичні, методичні та організаційні проблеми бібліотекознавства, бібліографознавства, книгознавства, документознавства та інформатики.
Keywords: бібліотекознавство; бібліометрія; соціальні комунікації; документознавство; інформатика; книгознавство