Вступ до фаху - (:unkn) unknown (ХДАК, 2023)
Мета курсу – надати знання з основних питань навчальної діяльності та самоорганізації у вищому навчальному закладі, зміст та практичну спрямованість професії. Програма курсу передбачає аналіз системи організації навчального процесу у вищому навчальному закладі, вивчення особливостей професійної діяльності в аудіовізуальній сфері.
програма та навчально-методичні матеріали для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, які навчаються за спеціальністю 021 «Аудіовізуальне мистецтво та виробництво», галузь знань 02 «Культура та мистецтво». Освітні програми: «Режисура телебачення та аудіовізуальних проєктів», «Кінорежисура та сценарна справа»
Keywords: режисура телебачення; directing television; режисура аудіовізуальних творів; directing audiovisual works; film script production