Психологічний стан студентів в умовах війни - Путько, Анастасія Андріївна (ХДАК, 2024)
Психологічний стан студентів в Україні відчутно погіршився через війну. Війна створює складні умови для життя в Україні, що впливає на психіку населення, зокрема здобувачів. Багато з них мають родичів та друзів, які перебувають у лавах Збройних Сил України, і це створює додаткові негативні емоції, а саме: страх та тривогу за близьких людей.
Keywords: психологія вищої освіти; psychology of higher education