Розподіл колоній ластівки берегової у пійми річки Псел - Кушнарьов, Ігор Олегович (My University, 2021)
Здоров'я людини значно залежить від якості зовнішнього середовища. Багато видів тварин та рослин є ідентифікаторами його стану. Берегова ластівка -це такий маркер. Кількість колоній визначає стан екобезпеки заплав річок.
Keywords: здоров'я; health