Дискретна математика - (:unkn) unknown (ХДАК, 2018)
Ознайомлення з базовими математичними моделями дискретних структур та формування навичок в застосуванні методів дискретної математики для розв’язування задач обробки інформації та проектування інформаційних систем; сприяння розвитку логічного та аналітичного мислення студентів.
робоча програма навч. дисципліни. Освітня програма "Інфокомунікації в докум.-інформ. діяльності" першого (бакалавр.) рівня освіти, спец. 126 "Інформ. системи та технології", ф-т Соц. комунікацій
Keywords: дискретна математика, discrete math