ФОНДОВИЙ РИНОК ЯК ЕЛЕМЕНТ ФІНАНСОВОГО РИНКУ - Калюга, О.О. (My University, 2017)
Проаналізовано сучасний стан фінансового ринку України. Визначено проблемні аспекти дер- жавного регулювання фінансового ринку. Здійснено спробу сформувати основні напрями ре- формування та удосконалення фінансового ринку України. Сформовано основні акценти, на які необхідно звернути увагу, здійснюючи реформування фінансового ринку України.
Keywords: фондовий ринок, фінансовий ринок, цінні папери, механізм фінансової сфери, механізм ринку цінних паперів, Stock Market, financial market, securities