Харківська державна академія культури: до 95-річчя з дня заснування - (:unkn) unknown (ХДАК, 2024)
Ювілейне видання присвячене 95-річчю з дня заснування Харківської державної академії культури — фундатора бібліотечно-інформаційної та культурологічно-мистецької освіти в Україні. Висвітлюються історія становлення та розвитку, основні напрями освітньої, наукової, методичної, творчо-виконавської діяльності.
монографія
Keywords: Харківська державна академія культури; Kharkiv State Academy of Culture