Пошук хореографічного образу при створенні танцювального номера - Макарова, Ірина Іванівна (ХДАК, 2021)
Сприйняття танцю — це одночасно і слухове, і зорове, і емоційне відчуття, пов’язане з певною підготовкою до асоціативного мислення як хореографа, так і глядача. На сучасному етапі в хореографічній творчості широко розповсюджені тенденції, пов’язані із застосуванням багатожанровості й синтезу танцювальних форм і напрямів, тому це диктує свої вимоги до творчого пошуку сучасних концепцій або нових образів при створенні хореографічних номерів.
Keywords: хореографія, choreography