Постановка мюзиклу в ХДАК здобувачами акторами музично-драматичного театру - Кудрич, Людмила Володимирівна (ХДАК, 2025)
Оскільки музично-драматичний театр все частіше звертається до постановок мюзиклів і це явище стає все популярнішим в умовах світової української музично-театральної культури сучасності, актуальність обраної теми виходить на перший план. Здобувачі, що навчаються за спеціалізацією «актор музично-драматичного театру» мають бути готовими до участі в постановках мюзиклів і підготовка до таких великих проєктів має почати відбуватися з самих перших курсів.
Production of a musical at KhSAC by the actors of the musical and drama theatre
Keywords: актори музично-драматичного театру; Харківська державна академія культури; театральна освіта