Економіка вражень - (:unkn) unknown (ХДАК, 2020)
Метою вивчення дисципліни є формування знань з основних закономірностей у сфері інновацій в організації туристичних послуг, роботи з емоційною сферою, виявлення емоційних ринків в економіці вражень.
силабус навч. дисципліни, освітньо-проф. програма "Туризмознавство", спец. 242 "Туризм", галузь знань 24 "Сфера обслуговування", ступінь вищ. освіти - бакалавр
Keywords: економіка, economy; туризм, tourism