Магістерський семінар - (:unkn) unknown (ХДАК, 2021)
Мета навчальної дисципліни - формування у магістрів уявлення про морфологію сучасної аудіовізуальної сфери, сучасний медіадискурс: ключові ідеї та концепції, теорію візуального та медіального на сучасному етапі, видовищну культуру і особливості її дослідження; методологічні засади дослідження екранних мистецтв: школи, напрями.
силабус навч. дисципліни, галузь знань 02 «Культура і мистецтво», спец. 021 «Аудіовізуал. мистецтво та виробництво», освітньо-проф. програма «Аудіовізуал. мистецтво та виробництво», рівень вищ. освіти другий (магістерський)
Keywords: master's seminar; аудіовізуальне мистецтво; audiovisual art