Творчий феномен співака і композитора А. Кузьменка (Скрябін) - Сунь Бочао (ХДАК, 2024)
Поп-рок як найбільш репрезентативний напрям сучасного рок-мистецтва відіграє важливу роль у становленні та розвитку української музичної культури кінця ХХ – початку XXІ ст. Особистість артиста, який працює в музичному стильовому напрямку поп-рок, є самобутньою творчою фігурою. Найбільш знаковий український артист визнається А. Кузьменко (Скрябін), який працював на українській рок-сцені наприкінці ХХ — початку ХХІ ст. Аналіз творчості виконавця має музикологічну, аксіологічну та культурологічну спрямованості, що дає змогу встановити внесок співака і композитор в розвиток української масової музичної культури.
теоретичне обґрунтування магістер. творчого проєкту на здобуття освітнього ступеня «магістр» за другим (освітньо-професійним) рівнем вищої освіти, спец. 025 "Музичне мистецтво"
Keywords: співаки естрадні українські; естрадна музика; pop music; естрада українська