Методика викладання фахових дисциплін - (:unkn) unknown (ХДАК, 2021)
Програма навчальної дисципліни «Методика викладання фахових дисциплін, лекторська майстерність фахівця» складена відповідно до освітньо-професійної програми другого рівня освітньо-професійної підготовки магістрів в галузі знань 02 «Культура і мистецтво», спеціальності 021 «Аудіовізуальне мистецтво та виробництво». Курс призначений для формування фахових компетенцій педагогічної та лекторської майстерності фахівця сучасного аудіовізуального мистецтва та виробництва.
силабус навч. дисципліни, галузь знань 02 «Культура і мистецтво», спец. 021 «Аудіовізуал. мистецтво та виробництво», освітньо-проф. програма «Аудіовізуал. мистецтво та виробництво», рівень вищ. освіти другий (магістерський)
Keywords: аудіовізуальне мистецтво; audiovisual art