До проблематики кардинальних змін мистецької освіти - Шумакова, Світлана Миколаївна (My University, 2018)
У статті розглядається проблематика сучасного художньо-освітнього простору; аналізується орієнтованість освітнього процесу й виокремлюється зумовлюючий перетворення провідний вектор, який принципово характеризуються гуманізацією як спрямованість на формування особистості професіонала, що не тільки володіє широким спектром компетентностей, а й має ємний культурний кругозір.
Keywords: освіта, education; освіта мистецька, art education