Феноменологія культури - (:unkn) unknown (ХДАК, 2020)
Навчальний курс «Феноменологія культури» спрямований до підготовки фахівців, спроможних до аналітичної діяльності в культурологічному опануванні багатоманітних текстів культури.
силабус, освітньо-наук. програма "Культурологія", освітній рівень перший (бакалавр.), галузь знань 03 "Гуманітар. науки", спец. 034 "Культурологія"
Keywords: феноменологія культури, phenomenology of culture; культурологія, culturology