Особливості застосування загальнопедагогічних методів навчання в роботі з хореографічним колективом - Курдупова, Олена Миколаївна; Дегтяр, Лариса Павлівна (ХДАК, 2025)
Виступи хореографічних колективів у програмах різноманітних масових заходів є одними з найулюбленіших і найочікуваніших глядачами. У таких виступах вражають енергія, настрій, злагодженість дій, малюнок танцю, майстерність виконавців. Однак яскраві концертні виступи є лише «вершиною айсберга», за якими стоїть величезна постановча робота, багатогодинні спеціальні тренування і репетиції.
Features of the application of general pedagogical teaching methods in working with a choreographic team