Діджиталізація туристських ресурсів природоохоронної території (на прикладі НПП "Слобожанський") - Шумлянська, Наталя Володимирівна (My University, 2021)
Світова туристична галузь стрімко розвивається в сучасному інформаційному суспільстві. Цьому процесу завадила пандемія COVID-19. Але туристи всього світу знову шукають будь-які можливості для того, щоб скористатися туристськими послугами. Вони їдуть, летять, пливуть, ідуть пішки або сидять перед телеекранами чи моніторами з однією метою - здійснити подорож, отримати задоволення від використання туристських ресурсів. Сучасне життя зараз дійсно поділено на час до пандемії та під час неї. Тому діджиталізація туристичної інформації постає актуальним завданням перед діячами туристичного ринку. Об'єктом дослідження є процеси діджиталізації у туризмі. Предмет дослідження - діджитал-потенціал НПП "Слобожанський" та шляхи його реалізації. Метою кваліфікаційної роботи є вивчення теоретичних основ діджиталізації у туризмі та особливостей її застосування на прикладі національного природного парку "Слобожанський".
кваліфікац. робота здобувача вищ. освіти другого (магістер.) рівня зі спец. 242 "Туризм" освітньо-проф. програми "Туризмознавство"
Keywords: віртуальний туризм, virtual tourism