Комп'ютерні презентації - (:unkn) unknown (ХДАК, 2020)
Навчальний курс «Комп’ютерні презентації» є нормативним для підготовки студентів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа» освітньої програми «Інформаційна та документаційна діяльність». Зміст курсу розкриває основи організації та підготовки комп’ютерних презентацій, спрямований на забезпечення засвоєння навичок створення і показу електронних презентацій, з використанням сучасних технологій.
програма та навч.-метод. матеріали до курсу для студентів 1 курсу освіт. ступеня "бакалавр" спец. "Інформ., бібл. та арх. справа" освіт. програми "Інформ. та документац. діяльність"
Keywords: комп'ютерні презентації, computer presentations; УДК 004.9(073)