Науково-педагогічна практика - Давидова, Ірина Олександрівна; Мар'їна, Олена Юріївна (ХДАК, 2026)
Науково-педагогічна практика є важливою складовою підготовки висококваліфікованих докторів філософії та має за мету забезпечити: закріплення та вдосконалення теоретичних знань, сформованих здобувачами у процесі навчання; оволодіння сучасними формами викладання фахових дисциплін, методами планування, організації та проведення навчальних занять, основами організації навчального процесу у закладах вищої освіти; адаптацію до викладацької діяльності, розвинення умінь і навичок використання сучасних інформаційно-комунікаційних технологій в навчальному процесі, набуття досвіду науково-освітньої комунікації та підготовки навчально-методичних матеріалів.
програма науково-педагогічної практики для здобувачів 2 курсу третього (доктор філософії) рівня вищої освіти зі спец. В 13 «Бібліотечна, інформаційна та архівна справа», ОНП «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа»
Keywords: підготовка докторів філософії; науково-педагогічна практика; бібліотечно-інформаційна освіта