Реінжиніринг виробничих процесів бібліотеки - Жукова, В. П. (My University, 2016)
Обґрунтовано необхідність застосування системного підходу до реінжинірингу виробничих процесів. Концепцію реінжинірингу розглянуто через мету, завдання, об’єкт, предмет і принципи. Розкрито сутність системної організації реінжинірингу. Наведено етапи проектування реінжинірингу. Окреслено проблеми, які виникають при організації реінжінірінга виробничих процесів. Виокремлені етапи еволюції реінжинірингу в бібліотеках.
Keywords: інновації в бібліотеці, innovations in the library; реінжиніринг, reengineering