Взаємозв’язок акторської та вокальної техніки в процесі виховання здобувача актора драматичного театру та кіно у ХДАК - Гордєєва, Олена Сергіївна (My University, 2024)
Визначено взаємозв’язок акторської та вокальної техніки в процесі виховання здобувача актора драматичного театру та кіно у ХДАК.
Keywords: Харківська державна академія культури; акторська майстерність; вокальна підготовка акторів