Магістерський семінар - (:unkn) unknown (ХДАК, 2020)
Навчальна дисципліна «Магістерський семінар» посилює науково-дослідницьку підготовку студентів-магістрів у сфері інформаційної, бібліотечної та архівної діяльності». Дисципліна спрямована на вивчення основ наукової діяльності на рівні магістерської підготовки; оволодіння методичним інструментарієм наукових досліджень в інформаційно-документній сфері; вироблення професійних компетентностей та навичок самостійної наукової роботи.
силабус навч. дисципліни, освітня програма "Інформ.-докум. та бібл. діяльність", спец. 029 "Інформ., бібл. та архів. справа", галузь знань 02 "Культура і мистецтво", другий (магістер.) рівень вищ. освіти
Keywords: master's seminar