Дяченко Микола Васильович: (до 80-річчя від дня народження) - Євсеєнко, С. В.; Левченко, О. М.; Хижна, О. С. (ХДАК, 2021)
У біобібліографічному покажчику висвітлено життєвий шлях, науковий і творчий доробок професора, доктора філософських наук, заслуженого працівника культури України Дяченка Миколи Васильовича. Видання стане корисним для всіх, хто цікавиться філософією, етикою, естетикою, культурологією, історією та теорією культури, історією Харківської державної академії культури.
біобібліогр. покажчик
Keywords: бібліографічні покажчики; bibliographic indexes