Спеціальна фізична підготовка танцівника - Цигановська, Наталія Василівна (ХДАК, 2025)
Навчальний курс «Спеціальна фізична підготовка танцівника» (СФП танцівника) покликаний сформувати професійні навички розвитку фізичних якостей, умінь та рухових навичок, специфічних для конкретного виду танцю, таких як спортивний бальний танець або танцювальний спорт.
програма та навч.- метод. матер. навч. дисципліни для здобувачів 1 курсу першого «бакалавр.» освітнього рівня, ОПП «Бальна хореографія»
Keywords: фізична підготовка танцівника; танцювальний спорт; спортивні бальні танці