Вивчення історії України як засіб адаптації іноземних студентів до освітнього простору університету - Брагіна, Тетяна Михайлівна; Гончарова, О. С.; Брагін, Ю. А. (My University, 2021)
Стаття присвячена аналізу методичних аспектів викладання історії України іноземним студентам на етапі їх підготовки до вступу в заклади вищої освіти. Доведено, що ретельний підбір завдань для передтекстових і післятекстових вправ по історії та їх сумлінне виконання студентами допоможе оволодіти технікою мовлення та досить швидко адаптуватись до освітнього середовища університету.
Keywords: історія України; history of Ukraine