Інформаційні системи та технології - (:unkn) unknown (ХДАК, 2019)
Інструктивно-методичні матеріали до самостійної роботи з нормативної дисципліни "Інформаційні системи та технології" спеціальності "Психологія".
інструктивно-метод. матеріали до самост. роботи з нормат. дисципліни, для студентів 2 курсу напряму 053 "Психологія", ф-ту "Соц. комунікацій"
Keywords: інформаційні системи; інформаційні технології; informative systems; information technology