Інформаційна діяльність військового кореспондента в умовах бойових дій - Капустян, Сергій Володимирович (ХДАК, 2025)
У сучасному інформаційному просторі діяльність військових кореспондентів посідає особливе місце. Вони постають не лише як посередники між армією та суспільством, а й як фіксатори історичних подій, що формують колективну пам’ять нації. В умовах збройних конфліктів журналістська діяльність набуває високого рівня відповідальності, адже від достовірності та етичності поданої інформації залежить не лише громадська думка, а й безпека військових операцій, міжнародна репутація держави, рівень довіри до ЗМІ.
Information activities of a military reporter in conditions of combat operations
Keywords: журналістика військова