Основи сценічного іміджу - (:unkn) unknown (ХДАК, 2023)
Завдання навчальної дисципліни полягає в тому, щоб навчити майбутніх спеціалістів технікою рис обличчя у відповідності до створеного образу за допомогою косметики, спеціальних фарб та постижерських виробів. Крім навичок гримування курс спрямований на виховання розуміння еталонів краси у різних історичних епохах, естетичних та стилістичних принципів створення сучасного образу, яким підпорядковується костюм, реквізит, бутафорія. Курс приділяє особливу увагу різноманітним жанрам естради (гротесковий, умовний, цирковий грим, тощо)
навчальна програма для бакалаврів 1 курсу спец. 026 «Музичне мистецтво», освітня-професійні програми «Академічний спів», «Народний спів» та «Естрадний спів» факультету музичного мистецтва
Keywords: грим, make-up art; естрадний спів, pop singing