Соціокультурні передумови виникнення практики handmade - Савченко, В. Г. (ХДАК, 2017)
Однією з новітніх форм декоративно-ужиткового мистецтва є практика handmade — своєрідний симбіоз хобі, практик декоративно-ужиткового мистецтва та народної творчості. Такий комплекс найкраще відображає гіпертекстуальність сучасності.
Keywords: handmade practices