Використання IT-технологій у туристичній діяльності - Дружинін, А. (ХДАК, 2023)
Як і кожна із сучасних галузей економіки, туристична галузь потребує для свого розвитку та підвищення конкурентоспроможності застосування нових технологій. Технології відіграють важливу роль у розвитку туризму, допомагаючи покращувати якість обслуговування туристів, рівень безпеки та збільшувати ефективність туристичної індустрії.
Keywords: туристична діяльність; tourist activity