Практика виробнича - (:unkn) unknown (ХДАК, 2025)
Інструктивно-методичні матеріали висвітлюють сутність і змістове наповнення практики виробничої та вказівки до самостійного її проходження й оформлення здобувачем вищої освіти власного пакету звітної документації з практики.
інструкт.-метод. матеріали для здобувачів другого (магістер.) рівня вищої освіти
Keywords: сценічне мистецтво; виробнича практика