Проблеми впровадження соціальної відповідальності в бізнес-середовищі України - Остропольська, З. М. (ХДАК, 2023)
Сьогодні все більше актуалізується проблема впровадження соціальної відповідальності в бізнесі. Це зумовлено тим, що використовуючи такий підхід у своєму розвитку, бізнес позиціює себе як відповідальний не тільки за свою діяльність в цілому або продукти та послуги, які він виробляє, а й виходячи за рамки своєї основної діяльності, беручи на себе додаткову відповідальність щодо вирішення нагальних проблем суспільства, він таким чином покращує те середовище, в якому він діє та створює перспективи свого розвитку в подальшому. Соціальна відповідальність — це нематеріальний актив, який додає зисків бізнесу щодо отримання результатів від діяльності та стратегічно впливає на успіх в подальшому.
Keywords: соціальна відповідальність бізнесу; social responsibility of business